NY KRAFT – KurortsKlinikens nystartsvistelse

NY KRAFT är en rehabiliteringsvistelse på Varbergs Kusthotell med inriktning mot stresshantering och sömn. Den ger tid för återhämtning och bearbetning och riktar sig till dig som behöver en nystart och vägledning till nya vanor. Målet är att stärka den egna kraften och forma en önskad livsplan med fokus på livskvalitet och livslust!

Genom fysisk aktivitet, enskilt och i grupp, massage och bad, startar vi kroppens egna läkningskrafter och lugn- och ro-system.

Vi arbetar med Det medvetna köket, där mat ska både smaka gott och tillika göra gott. Vi använder naturliga råvaror med prägel av västkusten.

Programinnehåll:

Dagligen mellan kl. 07-23 har du fri tillgång till hela Varbergs Kusthotells träningsutbud med pass av olika slag, topputrustat gym och tillgång till Thalassospa med bland annat 32 graders havsvattenpool och bastuuplevelser.

Detta ingår:

- Boende 5 nätter (sön-fre)
- Helpension
- 2 individuella livsstilsbehandlingar som anpassas och planeras i samråd med leg. Fysioterapeut.
- 1 bad- eller massagebehandlingar
- 1 KBT-samtal
- Instruktörsledda aktiviteter såsom vattengymnastik, muskelbalansering, ChiBall, spinning, yoga, TRX och cirkelpass.
- Föreläsningar

Det finns även möjlighet att köpa till fler kognitiva samtal hos KBT-terapeut samt massagebehandlingar.

Varbergs Kusthotell ligger härligt, 52 steg från havet, mellan vikarna i Apelviken, med fantastiska möjligheter för bad i Kattegatt året om och milslånga promenader längs havet. Cyklar finns för utlåning för exempelvis en tur till onsdagens torghandel.

Pris: 12 000:- inkl moms, 5 dygn, helpension.

Frågor/bokning: Kontakta oss på telefon: 0340-62 96 00.